Review: Myprotein Flavdrops

Sinds ik begin dit jaar Brinta herontdekte begin ik vrijwel elke ochtend met een warme kom brintapap. Ondanks dat ik de smaak van Brinta zelf ook al prima vind vind ik het nog lekkerder om er een smaakje aan toe te voegen. Hiervoor gebruikte ik eigenlijk steeds de Nutriful flavordrops die ik bij Body&Fit bestelde (zie deze blog voor de review) maar toen ik zag dat er bij Myprotein een grote aanbieding was besloot ik hun Flavdrops ook eens een kans te geven! De Flavdrops zijn er in óntzettend veel smaken en ik vond het dan ook heel erg moeilijk om te kiezen, beslissingen nemen is sowieso niet mijn sterkste kant 😉 . Uiteindelijk ben ik voor de smaken hazelnoot, toffee en maple gegaan en deze zal ik alle drie in deze blog even uitlichten. Het heeft even geduurd voordat ik aan het schrijven van deze review begon omdat ik het lastig vond te bepalen wat ik nou echt van de flavordrops vond maar ik ga mijn best doen het duidelijk te omschrijven en hoop dat jullie er iets aan hebben, veel leesplezier! 

Hazelnoot

Doordat ik bij Body&Fit al eens flavordrops in de smaak hazelnoot had besteld was ik naar deze Flavdrops het minst nieuwsgierig en kon ik me hier het best een beeld bij vormen, ik hoopte vooral dat deze variant van Myprotein gewoon net zo lekker zou zijn! Ik werd gelukkig niet teleurgesteld, de flavordrops zijn erg vol van smaak en precies wat je ervan verwacht. Ondanks dat ik eigenlijk grappig genoeg helemaal geen fan van hazelnoten ben vind ik deze flavordrops wel heel goed samengaan met Brinta! Opvallend vond ik ook dat deze flavordrops in tegenstelling tot die van Body&Fit niet doorzichtig maar gekleurd zijn. Ik vond dit er op het eerste gezicht een beetje onaantrekkelijk uitzien maar kwam erachter dat het eigenlijk juist heel erg handig is! Zo is het namelijk een stuk lastiger om de tel van hoeveel drops je inmiddels al hebt toegevoegd kwijt te raken. 😉 Qua cijfer krijgen deze Flavdrops van mij een 8.5

flavdrops

Toffee

Het klinkt heel stom maar ik wist eigenlijk helemaal niet zo goed wat ik me nou bij de smaak toffee voor moest stellen. Omdat ik op internet echter las dat veel mensen deze smaak bestellen besloot ik het gewoon een kans te geven! Hoewel ik de toffee Flavdrops inmiddels al behoorlijk vaak aan mijn ontbijt heb toegevoegd vind ik het lastig om de smaak te beoordelen, en dat zegt misschien al wel wat.. De flavordrops zijn lekker zoet maar ik proef verder eigenlijk geen herkenbare smaak. Dit kan natuurlijk ook komen doordat ik toffee dus sowieso niet echt ken maar toch was ik zelf teleur gesteld. Al met al geef ik deze smaak een 6.5

Maple

Bij de smaak toffee kon ik me weinig voorstellen maar bij de smaak maple kon ik me al helemaal niks voorstellen haha. Ik weet wel dat er maple syrup bestaat maar heb dat zelf nog nooit gebruikt. Omdat een lieve volger op Instagram de smaak wel aanraadde besloot ik het er toch gewoon op te wagen! Toen ik deze flavordrops voor de eerste keer in mijn ontbijtje gooide werd ik positief verrast. Ik herkende de smaak niet en kan deze eerlijk gezegd ook niet goed beschrijven maar hij is in ieder geval is lekker zoet, subtiel en gaat ook weer goed samen met Brinta of havermout. Ik zou m zeker wel vaker bestellen! Qua cijfer krijgt deze variant van mij een 8

brintaaaaa.jpgAl met al vind ik de Flavdrops van Myprotein zeker gezien de prijs prima. De smaak had echter naar mijn mening beter gekund en de kwaliteit van de verpakkingen is vrij slecht, let er daarom goed op dat je ze in een gesloten bakje bewaard!! Bij mij ging er eens een verpakking stuk in de kast en toen zat álles onder en kostte het een half parfumflesje om de geur enigszins weg te nemen. 🙂 Ik zou de Myprotein Flavdrops in de aanbieding zeker nog wel eens bestellen omdat ik het leuk vind om allerlei smaakjes uit te proberen in mijn havermout maar moet wel eerlijk zeggen dat ik de flavordrops van Nutriful die ik bij Body&Fit bestelde uiteindelijk beter vind.

Heb jij de Flavdrops van Myprotein wel eens besteld? En zo ja, in welke smaak? Ik ben benieuwd!

 


2 reacties op ‘Review: Myprotein Flavdrops

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s