Mijn Body & Fit bestelling november 2018

Het is jullie vorige week vrijdag vast niet ontgaan dat het Black Friday was. Ook Body & Fit deed hier aan mee met een algehele korting van 15% en daarnaast waren sommige producten nog extra afgeprijsd. Ondanks dat ik thuis nog een klein voorraadje aan Body & Fit producten had liggen besloot ik toch maar alvast van de gelegenheid gebruik te maken. Op verzoek van een paar volgers op Instagram laat ik in deze blog weer zien welke producten er dit keer allemaal in mijn pakketje zaten! 

Deze blog is trouwens niet gesponsord , I wish! Ik ben gewoon oprecht enthousiast. 🙂

1. Nutriful Flavour Drops ∼ Cookies

Sinds ik een aantal weken geleden voor het eerst Brinta probeerde ben ik helemaal fan. Ik geniet nu bijna elke ochtend van dit lekker warme ontbijtje. Om het iets zoeter te maken voeg ik hier Flavour Drops aan toe. Deze cookies variant is echt heerlijk en smaakt precies naar van die Verkade digestive biscuits. Ik bestelde hier 2 flesjes van omdat ik er dan binnenkort eentje aan jullie weg kan geven. Als ik de 500 volgers op Instagram bereikt heb komt er een winactie, neem dus vooral een kijkje op @sportyf.nl om deze actie niet mis te lopen!

fla

2. Smart Bars ∼ Vanilla Almond

In  mijn vorige Body & Fit unboxing konden jullie al lezen dat de Smart Bar mijn favoriete eiwitreep is ondanks dat hij vrij basic is. De textuur vind ik persoonlijk perfect; niet te stevig en ook niet te zacht. De vorige keer bestelde ik er een aparte doos van in de smaak white chocolate  en nu in de smaak vanilla almond. Zo voorkom ik dat ik een smaak zat word. De reep is niet te zoet en heeft een marsepeinachtige smaak, jum! Per reep bevat de Smart Bar in deze smaak: 152 kcal – 14,4 gram eiwit – 12,2 gram khd – 1,9 gram suiker.

3. Smart Bars ∼ Mixbox

Van veel soorten eiwitrepen van het Body & Fit huismerken kun je een mixbox bestellen. Je krijgt dan van 4 verschillende smaken 3 repen, welke smaken dit zijn blijft een verrassing en verschilt van tijd tot tijd. Ondanks dat ik alle Smart Bar smaken ondertussen wel ken zit de mixbox standaard bij mijn bestelling zodat ik lekker kan blijven afwisselen! Deze keer kreeg ik de smaken vanilla almond, chocolate, cookies en caramel.

4. Smart Bars Crunchy ∼ White Chocolate & Cookies

Deze eiwitrepen zijn een beetje de next level versie van de normale Smart Bars. Doordat ze wat meer bite hebben zijn ze bij veel mensen populair en ook ik vind ze erg lekker!  Één reep van deze smaak bevat: 159 kcal – 15,8 gram eiwit – 12,5 gram khd – 1,5 gram suiker.

alles

5. Smart Bars Crunchy ∼ Mixbox

Ook van de Crunchy Smart Bars bestelde ik een mixbox waarin deze keer de smaken chocolate-cookies, milk chocolate-coconut, banana-toffee en chocolate caramel zaten. Voor zowel de normale Smart Bars als de crunchy variant geldt trouwens standaard een hele fijne combideal waarmee je 20% korting krijgt op 2 dozen in een smaak naar keuze. Hier probeer ik altijd wel gebruik van te maken!

6. Whey Protein Balls ∼ Dark Chocolate

Ook deze keer bestelde ik weer een pot met Whey Protein Balls in de smaak dark chocolate. Het zijn een soort eiwitrijke Maltesers! Erg lekker om los op te eten of om ze bij je yoghurt/kwark als topping te gebruiken. Ze bevatten redelijk veel eiwit maar verder zijn ze niet veel beter dan normale Maltesers. Ik vind het persoonlijk een fijne manier om zo extra calorieën aan mijn bak kwark toe te voegen maar ze zijn niet zo gezond dat je de hele pot in één keer op moet willen eten. Ze bevatten per 100 gram: 470 kcal − 19,1 gram eiwit − 47,5 gram khd − 33,3 gram suiker.

20180926_162033-01
7. Barbells Protein Bars ∼ Salty Peanut

Op Instagram had ik al veel over de Barbells voorbij zien komen maar ik had ze tot voor kort nog nooit zelf gegeten omdat ze best duur zijn en je ze bovendien gelijk een hele doos repen in één smaak moet bestellen.  Vorige week zag ik echter opeens dat je ze bij de Albert Heijn los kunt kopen! Ik aarzelde niet langer en gooide de salty peanut variant in mijn mandje. Ik at m een paar dagen later en ik moet zeggen dat de reep nog beter was dan ik verwacht had. De structuur is waanzinnig goed en het zoutige maakt de smaak ook helemaal af. Dit is absoluut de lekkerste (eiwit)reep die ik ooit heb gegeten!! Toen ik zag dat ze nu bij Body & Fit 30% korting hadden moest ik dan ook wel toeslaan. Ik ben voor de salty peanut variant gegaan omdat ik daar nu in ieder geval van wist dat ik m lekker vind. Ik blijf de komende tijd zo nu en dan ook gewoon losse repen in andere smaken testen zodat ik de volgende keer precies weet welke ik moet kiezen. Één reep in deze variant bevat: 200 kcal − 20 gram eiwit − 15 gram khd − 1,5 gram suiker.

bar

8. Gratis proefpakket en cadeau

Een van de leuke dingen aan Body & Fit is dat je bij elke bestelling gratis zowel een proefpakket als cadeau mag uitkiezen  Dit keer ging ik voor een bidon en een Crunchy Perfection Bar. Ook kreeg ik er nog een sporttas en een waardebon van 10 euro bij!

Dit was alles wat er deze keer in mijn Body & Fit pakket zat. Bestel jij weleens bij Body & Fit? En zo ja, wat zijn jouw favoriete producten?

Liefs. Yfke ♥


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s