Wat zit er in mijn sporttas?

Meerdere keren per week ben ik in de sportschool te vinden. Mijn sportkleding en sportschoenen doe ik altijd van te voren al thuis aan maar een hoop andere dingen neem ik  wel elke training mee. Ben je benieuwd wat ik allemaal in mijn sporttas meesleep? Lees dan vooral verder!

Fitness handschoentjes

Hoe zwaarder de gewichten waarmee je traint hoe meer je handen te verduren krijgen. Handschoentjes beschermen je handen en geven ook nog eens meer grip. Zelf  vind ik het fijn dat je door handschoentjes te dragen ook wat minder eelt ontwikkelt. Dit is inmiddels al mijn 3e paar van deze Nike handschoentjes, ze bevallen dus goed!

hands

Bidon met water

Ik train graag intensief en zweet dan ook behoorlijk. Het lijkt zelfs wel zo te zijn dat ik naarmate ik langer train alleen nog maar meer ga zweten. 😉 Extra belangrijk dus om goed te blijven drinken tijdens het sporten. Ik neem altijd mijn 2 liter bidon van Body & Fit mee, daar kan ik precies een training mee doen.
bidon

Oordopjes

Ondanks dat er in de sportschool ook gewoon muziek op staat vind ik het fijn om met oortjes naar mijn eigen muziek te kunnen luisteren. Ik kan me dan beter afsluiten van de rest en focussen op mijn eigen training. Ook kijk ik bij mijn warming-up of bij cardio graag naar Youtube video’s.

Al ruim een jaar lang gebruik ik de draadloze Samsung Level Active oortjes. Je betaalt er wat meer voor maar ze zijn het geld meer dan waard! Het is echt heel fijn om nooit meer met snoertjes in de knoop te raken. Wel moet je uitkijken dat je je mobiel niet per ongeluk ergens achterlaat nu je ook op afstand gewoon door kunt luisteren. 🙂

oortjes

Handdoek

Een handdoekje is volgens mij in alle sportscholen verplicht en heb ik dan ook altijd in mijn sporttas zitten!

Onderrugbrace

Iets minder dan een jaar geleden liep ik een vervelende onderrugblessure op. Met rust en een aantal afspraken bij de fysio is dit gelukkig weer goed gekomen. Ondanks dat het nu niet meer nodig is vind ik het nog steeds fijn om bij oefeningen die meer van je onderrug vragen zoals squats een onderrugbrace te gebruiken voor net dat beetje extra steun. Deze neem ik dus alleen mee op dagen dat ik mijn benen en billen train.

brace

Slotje

Bij Biggym koop je eenmalig een slotje dat je dan voortaan altijd kunt gebruiken om een kluisje mee op slot te doen, Ondanks dat ik lang niet elke keer een een kluisje gebruik heb ik het slotje standaard in mijn sporttas liggen.

Deodorant

Als ik na het trainen gelijk ergens naar toe ga vind ik het fijn om me met deodorant snel weer een beetje op te kunnen frissen. Ik heb dus standaard een deo in mijn sporttas!

Mini-band

Zo’n jaar geleden besloot ik wat research te doen naar minibands. Op aanraden van iemand op Instagram ben ik toen voor de set minibands van SKLZ gegaan. Ze zijn al veel gebruikt maar doen het nog perfect! Je kunt de minibands net zoals ik in de sportschool gebruiken maar je kunt ze ook heel makkelijk meenemen op vakantie. Ik moet zeggen dat ik ze de laatste weken niet gebruikt heb maar desondanks zorg ik ervoor dat ik er altijd eentje bij me heb op de dagen dat ik mijn benen en billen train.

sklz

Snacks

Na het trainen heb ik meestal best trek. Ik vind het fijn om na mijn training altijd snel  iets te kunnen eten voordat ik weer op de fiets stap om naar huis te gaan. Ik kies dan voor snacks die ik makkelijk kan meenemen zoals een appel, banaan, eiwitreep of bakje kwark.

IMG_20180603_081818_837

Kleding

Bijna altijd ga ik na het trainen in mijn bezwete sportkleding naar huis, ik ben dan te lui om gelijk schone kleren aan te doen. Alleen als ik vanuit de sportschool direct ergens naartoe ga neem ik in mijn sporttas een setje normale kleding mee.

Wat neem jij zoal mee in je sporttas? Ik ben benieuwd!

Liefs, Yfke ♥

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s