Zo ziet mijn verlanglijstje er uit!

Over iets meer dan een week, op 2 november, word ik alweer 19 jaar oud. Ik maak altijd ergens in oktober één verlanglijstje voor mijn verjaardag én 5 december. Wij vieren pakjesavond nog altijd met een grote zak cadeautjes, net zoals vroeger. 🙂 Bij kerst doen wij overigens niks qua cadeaus. In deze blog laat ik jullie zien wat er op dit moment op mijn verlanglijstje staat. Het duurt nog even voordat het kerst is maar misschien kun je er toch alvast inspiratie uit halen!

 • Polar Vantage V

Zoals jullie in deze blog al konden lezen heb ik sinds kort het allernieuwste sporthorloge van Polar op het oog; de Vantage V. Ik heb een tijdje getwijfeld of ik ondanks dat mijn huidige Polar m600 nog helemaal naar behoren werkt wel voor zo’n duur horloge wilde gaan. Toch besloot ik hem vorige week als pre-order te bestellen. Ik werk er hard genoeg voor en betaal daarom graag mee aan iets dat me elke dag opnieuw weer heel blij maakt. Ik kan echt niet wachten tot ik hem binnen krijg!

polar.png

 • ‘Trainen als een top atleet’

Ik volg de grappige en sportieve Annemerel nu al een aantal jaar op Youtube en Instagram. Haar vorige boek ‘Ik heb geen zin’ las ik binnen een paar dagen uit en ik was dan ook blij verrast toen ik een paar maanden geleden hoorde dat er een derde boek op komst was! Door een nare blessure van Annemerel laat het boek iets langer op zich wachten maar het is het vast en zeker meer dan waard. 🙂

 • Overknee boots

Ook op mijn verlanglijstje staan zwarte overknee boots. Niet om er steeds grote afstanden mee af te leggen maar om nu in de herfst en winter leuk met een panty onder een jurkje of rokje aan te kunnen doen. Doordat je met deze laarzen vrijwel je hele been bedekt is het ook een stuk minder koud!

boots

 • Telefoonhoesje

Met mijn Samsung Galaxy S7 doe ik al best even en ik heb dan ook al wel een paar hoesjes verzameld maar telefoonhoesjes heb je nooit genoeg! Ik gebruik al een aantal maanden een effen zwart hoesje maar raak daar nu toch een beetje op uitgekeken. Heb jij nog tips voor een leuk hoesje? Het liefst wel een behoorlijk stevige want hij krijgt bij mij best wat klappen te verduren. 😉

 • ‘The Sublte Art of Not Giving a Fuck’

Dit boek hebben jullie op social media vast ook al veel voorbij zien komen. Het schijnt een erg grappig en goed boek te zijn. Ik hoop én denk dat ik hier veel aan kan hebben. Daarnaast ben ik gewoon echt een boekenwurm dus boeken heb ik nooit genoeg!

 • Tas

Hoewel ik normaal gesproken helemaal niet zo’n tassen liefhebber ben heb ik dit jaar toch een tas op mijn verlanglijstje staan. Ik wil graag een vrij simpele zwarte shopper tas die niet van dierlijk materiaal gemaakt is.
tas

 • Kettinkje

Ik moet eerlijk zeggen dat ik tegenwoordig vaak te lui ben om sieraden te dragen omdat ik ze dan met het trainen steeds weer af moet doen en op moet bergen. Ik vind echter dat kettinkjes sommige outfits wel helemaal af kunnen maken! Ik ben op zoek naar een vrij minimalistisch kettinkje in het zilver. Heb jij nog tips?

 • ‘Body Positive Power’

Ook over dit boek heb ik al veel gehoord op Instagram en Youtube. De Body Positivity beweging wordt steeds bekender en alhoewel ik me daar niet helemaal mee kan identificeren denk ik toch dat ik van dit boek best wat op kan steken.
Afbeeldingsresultaat voor body positive power

 • Slaapmasker

Sinds een aantal jaar heb ik best veel last van slaapproblemen, ik ben erg gevoelig voor licht en geluid geworden. Ondanks dat ik in mijn slaapkamer al lichtverduisterende gordijnen heb hangen vind ik het fijn om daarbij ook nog met een slaapmasker op te slapen. Het afgelopen jaar gebruikte ik hier een heel goedkoop slaapmasker van de Flying Tiger voor die nu wel aan vervanging toe is! Weet jij waar ze een fijn slaapmasker verkopen?

Zo ziet mijn verlanglijstje er op dit moment uit. Wat voor dingen vraag jij dit jaar voor sinterklaas, kerst of je verjaardag?

Liefs, Yfke ♥

 


2 reacties op ‘Zo ziet mijn verlanglijstje er uit!

 1. Hoi Yfke!
  Wat een leuk en gevarieërd (schrijf je dat zo? 🙈) lijstje! Het boek ‘body positive power’ heb ik er ook al opstaan 🙂 ‘The subtle art of not giving a fuck’ is ook een goeie, bedankt nu doe ik nog eens wat ideetjes op! 😊 Ik ben ook echt een boekenwurm. Ik zit eraan te denken om een e-reader te vragen voor kerst aangezien het beter is voor het milieu (en de puinhoop in mijn kamer, oepsie), maar ik ben bang dat ik dat toch minder leuk vind ofzo. Hoe denk jij hierover?
  Ik vind dat Shizzie.nl en Beautiful Bijoux altijd leuke kettinkjes hebben!
  Verder staat er bij mij ook nog een body & fit shop cadeaukaart op (komt altijd wel van pas 😉
  Bedankt voor de tips in deze post! Aangezien ik net jarig ben geweest in september weet ik vaak niet meer wat ik moet vragen, maar tegenwoordig schrijf ik het snel in mn telefoon als er iets in mn hoofd op komt. Ook voor m’n moeder, broer, etc. trouwens, hoef ik eens niet meer last minute te gaan shoppen dat spaart me weer wat kerststress 😌 hahaha

  Like

  1. Hee Olivia, hihi leuk!! Ik heb vooral over ‘the subtle art of..’ vandaag op insta ook weer veel goede dingen gehoord. Wij hebben thuis al een paar jaar een e-reader. Ik moet zeggen dat we hem niet vaak gebruiken en liever boeken van de bieb halen maar dat ie elke vakantie wel heel goed van pas komt!! Het scheelt geld en heel veel ruimte en sjouwen dus daarvoor is het echt wel ideaal. Je kunt er ook heel prettig mee lezen alleen vind ik het zelf lekker om na de hele dag met mijn mobiel bezig geweest te zijn gewoon even geen apparaten meer te gebruiken. 😊
   Ik maak ook gedurende het jaar een lijstje, heel handig indd!! Thanks voor je lieve reactie 😘❤

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s