Mijn Body & Fit bestelling september 2018

Toen ik vorige week toevallig ergens voorbij zag komen dat er weer allemaal acties  bij Body & Fit waren kon ik het niet laten om even op de site te kijken. Dat was maar goed ook want echt ál mijn favoriete producten waren in de aanbieding! Ik heb dan ook maar meteen goed van de gelegenheid gebruik gemaakt en flink toegeslagen. Het pakketje kwam gelijk de volgende dag binnen, in deze blog laat ik jullie alle producten zien die er deze keer in zaten!

1. Smart Bars ∼ White Chocolate

Als ik één soort eiwitreep zou moeten kiezen dan zou het de Smartbar zijn. Hij is vrij basic maar zeker niet op een verkeerde manier. De textuur vind ik persoonlijk perfect; niet te stevig en ook niet te zacht. Hoewel ik over het algemeen witte chocolade snel te zoet vind merk ik dat ik de laatste tijd toch telkens naar deze reep grijp. Meestal begin ik na een tijdje een bepaalde smaak weer zat te raken, er breekt dan een nieuwe fase aan waarin ik een andere favoriet heb! Per reep bevat de Smartbar in deze smaak: 156 kcal – 15,4 gram eiwit – 11,5 gram khd – 2 gram suiker.

thumbnail_IMG_20180919_161523_796

2. Smart Bars ∼ Mixbox

Van veel soorten eiwitrepen van het Body & Fit huismerken kun je een mixbox bestellen. Je krijgt dan van 4 verschillende smaken 3 repen, welke smaken dit zijn blijft een verrassing en verschilt van tijd tot tijd. Een mixbox is ideaal als je een eiwitreep voor het eerst wil uitproberen maar ook als je gewoon graag veel wil afwisselen! Ik vind echt alle varianten van de Smartbar lekker dus met een mixbox ben ik altijd blij. 🙂

3. Smart Bars Crunchy ∼ Chocolate Peanut Caramel

Deze eiwitrepen zijn een beetje de 2.0 versie van de normale Smartbars. Doordat ze wat meer bite hebben zijn ze bij veel mensen populair. Zelf vind ik ze ook erg lekker maar ik moet toch zeggen dat mijn voorkeur uitgaat naar de ‘basic’ Smartbar. Desondanks zit er ook altijd wel een doosje Crunchy Smartbars bij mijn bestelling. Één reep van deze smaak bevat: 159 kcal – 15,8 gram eiwit – 12 gram khd – 1 gram suiker. Normaal gesproken kies ik altijd de mixbox zodat ik lekker kan afwisselen maar omdat die uitverkocht was ging ik deze keer voor de smaak chocolate peanut caramel, ook lekker!

thumbnail_20180926_161626-01

4. Pro Bar ∼ Cookie Dough

De Pro Bar is naar mijn mening niet een van de lekkerste eiwitrepen. De smaak is goed maar de textuur is net een beetje te plakkerig. Ik heb er echter wél standaard een paar dozen van in huis liggen omdat de voedingswaarden erg goed zijn. In één reep zit: 180 kcal – 25 gram eiwit – 10 gram khd – 1 gram suiker. Na vrijwel al mijn workouts eet ik een Pro Bar, heel makkelijk om snel in je sporttas te kunnen gooien!

5. Clean Protein Bars ∼ Peanut Butter & Chocolate

De Clean Protein Bars zijn in tegenstelling tot de andere eiwitrepen niet omhuld door een laagje chocolade en hebben een vrij stevige textuur. Ik vind dat echter geen probleem, dan heb je tenminste wat om op te kauwen! Deze variant bevat per reep: 198 kcal – 20,6 gram eiwit – 3 gram khd – 2,4 gram suiker. Van de Clean Protein Bars bestel ik graag een ‘hartige’ smaak ter afwisseling van de andere zoete repen. Ik ga dan voor Peanut Butter of Peanut Butter & Chocolate!
thumbnail_20180926_161851-016. Whey Protein Balls ∼ Dark Chocolate

Naast alle eiwitrepen is er nog één product wat ik ook bijna altijd bestel; de Whey Protein Balls. Je kunt ze eigenlijk gewoon zien als eiwitrijke Maltesers! Erg lekker om los op te eten of om ze bij je yoghurt/kwark als topping te gebruiken. Kijk wel uit dat je niet de hele pot in één keer leeg eet 😉
20180926_162033-01Dit is alles wat ik deze keer bij Body & Fit heb besteld. Nog een tipje, tot oktober heb je bij Body & Fit op het hele assortiment 15% korting! Heb jij weleens een Body & Fit bestelling gedaan? En zo ja, wat zijn jouw favoriete producten?

Liefs. Yfke ♥


2 reacties op ‘Mijn Body & Fit bestelling september 2018

  1. O dat is mij een keer gebeurt dat ik de hele pot zo leeg had. Ik vind ze niet lekker. Mijn favoriete smart bar is chocolate en peanut caramel. Die krijgen beiden een negen. Die met witte chocolade nee dank je. Die waren best droog. Een magere zes krijgen die repen. Ook de raspberry witte chocolade en de bleuberry chocolade krijgen van mij net een zes. Veel te zoet, droog van buiten en gewoon niet lekker. Lijkt wel alsof je kauwgom aan het eten bent.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s