Blog-vakantie!

Tegen de tijd dat jullie dit lezen ben ik waarschijnlijk al Lissabon aan het verkennen.  De komende dagen ga ik me nog even storten op maken van een lijstje met hotspots, die zijn er genoeg volgens mij! Sinds ik iets meer dan een maand geleden mijn website online heb gezet zijn er bijna elke week 2 nieuwe blogs verschenen. Hoewel ik de komende tijd in principe genoeg tijd heb om te schrijven ga ik sportyf.nl toch even op een wat lager pitje zetten.

 

IMG_3337

De komende weken zal er zo nu en dan wel een nieuwe blog op mijn website verschijnen maar ik stap wel even af van mijn vaste uploadschema. Ik ben heel blij met alle bezoekers die de afgelopen tijd blogs op mijn site hebben gelezen en ben ook zeker niet van plan te stoppen. Deze zomer ga ik mezelf even helemaal proberen op te laden zodat ik in september weer met veel inspiratie en energie aan de slag kan met bloggen en mijn studie Bewegingswetenschappen!

Jullie zullen de komende weken vast en zeker genoeg leuke dingen op de planning hebben staan. Ik hoop dan ook dat jullie daar volop van genieten en wat minder tijd online doorbrengen. Dat ga ik zelf namelijk ook proberen. Het voelt voor mij een beetje als overtollige moeite om blogs te plaatsen als ze weinig worden gelezen, ik bewaar ze liever voor na de zomer! Ik hoop dat jullie dat begrijpen. 🙂

Mijn doel is wel om op Instagram actief te blijven en daar (bijna) dagelijks te posten. Je kunt me volgen op @sportyf.nl. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje bij mijn foto’s neemt!

Als je trouwens feedback, tips of onderwerpen hebt die je graag in een blog voorbij zou willen zien komen hoor ik het graag. Fijne vakantie allemaal!

Liefs, Yfke ♥

 

 

 


4 reacties op ‘Blog-vakantie!

 1. Lieve Yfke, hoe is het in Portugal? Al gezwommen in zee? Ik heb geen reactie op je ideeën over voeding, de meeste produkten die je gebruikt ken ik niet, ik hoop dat het goed smaakt en dat je op je vakantieadres het nodige kunt kopen. Wij zitten gewoon thuis,Ruby wordt aan een pootje geopereerd en omdat Christa net op vakantie gaat komt ze hier revalideren. Rustig aan is het devies niet teveel springen en rennen. Zal niet meevallen! Maar wa slaan ons er wel doorheen.Deze week heb ik gezwommen met Joes en Carice in t Henschtotermeer hier vlakbij. Was heel fijn , misschien iets voor Ruby🐾🐾Lieve meid, ga lekker relaxen en geniet van de vakantie! 🌻🌸🌺🍀 Groeten van opa en oma

  Geliked door 1 persoon

  1. Hoi Opa en Oma, wat een lief berichtje! Ik heb tot nu toe alleen nog maar net in het zwembad gezwommen omdat we pas sinds vanmiddag uit ons appartementje in het centrum van Lissabon zijn. We zitten nu in een huisje dichter bij de kust, zwemmen in de zee gaat er dus vast snel van komen! Wat sneu voor Ruby!! Wat heeft ze aan haar pootje? Hopelijk zorgt de warmte nu er nog enigszins voor dat ze zich wat rustiger houdt. Doe maar de groetjes van mij aan Bram, Joes en Carice 😘. Liefs, Yfke 💕

   Like

 2. Hoi Yfke,
  Prettige vakantie!
  Ik ben 5 jaar geleden met een vriend van mij in Lissabon geweest
  we zijn toen met een tuktuk karretje naar boven gegaan
  En wij zijn nog in een toeristen val getrapt en in een groot winkelcentrum. Verdwaald 😉
  Ik heb vorige week geschaakt in Dieren 3 uit 6 gescoord in het 6-rondig 2 toernooi!
  Ben er niet op achteruit gegaan
  Ben vorige week ook naar klimmendaal gegaan
  Ik deed dit s’ochtens dus een drukke week maar wel leuk 😃
  Ben de laatste weken veel aan het fietsen
  Het heeft geholpen ik heb gisteren een kracht test gedaan
  bij de fysiotherapeut
  En ik ben van 60 kilo wegdrukken naar 75 kilo gegaan 💪🏽
  Ik ben er bijna 😃
  Ga waarschijnlijk nog een maand door met revalideren
  Op klimmendaal (2x in de week)
  En dan revalideren bij mijn fysiotherapeut/ergotherapeut in Rheden
  Prettige vakantie
  Lekker zwemmen 🌊
  Groetjes aan je ouders + zusjes
  Groetjes
  Theo.

  Like

  1. Hoi Theo,
   Wat leuk!! Wij zijn in lissabon ook een keer met de tuktuk gegaan, echt een ervaring haha. Ik zag het op facebook voorbij komen van het schaaktoernooi, echt heel fijn dat het weer beter met je gaat! Fiets je buiten of binnen in een sportschool? Succes de komende maand! Liefs, Yfke

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s