Welkom op mijn blog!

Hoi, wat leuk dat je een kijkje op mijn blog neemt!

portret

Ik ben Yfke, een meisje van 18 jaar oud dat erg blij wordt van sporten. Momenteel heb ik een tussenjaar maar volgend jaar wil ik graag met de studie Bewegingswetenschappen beginnen in Amsterdam! Al lange tijd speelde ik met het idee van een eigen blog. Ik lees zelf graag blogs van anderen, houd van schrijven en heb een passie voor fotografie en sport. Nu ik klaar ben met mijn eindexamens heb ik dan eindelijk tijd om te beginnen met een eigen sportieve blog!

Sportief ben ik mijn hele leven al geweest. Ik sportte altijd voor mijn plezier en was totaal niet bezig met mijn gewicht of voeding. Deze zorgeloosheid is rond mijn 15e jammer genoeg verdwenen. Uit onzekerheid en perfectionisme ontstond het verlangen om mezelf te veranderen en verbeteren. Ik begon met hardlopen en sloeg door. Het rennen moest altijd sneller en verder, terwijl ik steeds minder at. De kilo’s vlogen er dan ook af. Inmiddels gaat het gelukkig een stuk beter met mij. Ik ben zelf weer op een gezond gewicht gekomen en ben gestart met therapie. Krachttraining heeft mij erg geholpen bij mijn herstel. Mijn focus ligt nu bij me fit en sterk voelen in plaats van bij dun zijn. Wel ben ik nog steeds op zoek naar balans in mijn leven. Ik wil jullie graag een kijkje in mijn leven geven, ook bij deze zoektocht.

Naast persoonlijke blogs zullen ook sport- en voedingsgerelateerde blogs voorbij komen, Ik ben erg nieuwsgierig en kan niet wachten om over interessante onderwerpen te schrijven! Ik hoop jullie met mijn blogs te motiveren, inspireren en informeren. Als je vragen hebt over wat dan ook kun je die altijd stellen, ik beantwoord ze graag.

Liefs, Yfke โ™ฅIMG_3195


5 reacties op โ€˜Welkom op mijn blog!โ€™

 1. Hoi Yfke,

  Super blog Yfke ๐Ÿ‘๐Ÿผ
  Je gaat hier veel mensen mee inspireren
  Veel succes met je sportieve uitdagingen
  en straks met je studie

  Groetjes,
  Theo

  Like

 2. Hoi Yfke,
  Wat leuk om jou te volgen ik ga zeker je blogs lezen ik ben gelinkt via Marloes van Optimavita die ik ook jaren volg ๐Ÿ˜ nou heel veel succes met je je doet en gaat doen in de toekomst ik ga eens bij het begin beginnen. Lieve groetjes uit Breda Karyn ๐Ÿ€๐Ÿ€๐ŸŒน๐ŸŒน๐Ÿ’ž

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s